Fotavtryck

Publicerad 25.04.2011 kl. 22:05
Ny arbetsvecka och ny film!

"Inte en naturfilm till !" Not another nature film".

Vi trampar ju på i för stora skor och man kan med hjälp av lite olika mätinstrument räkna ut dem.

Ett finns här!

Att äta mindre kött och mera inhemska rotfrukter är ett enkelt och konkret sätt att påverka miljön konkret. Värt att tänka på är ju att ca 40 % av den mat som vi köper hem är s.k. "utrymmesvaror", alltså jox ! Mat som vi faktiskt skulle klara oss utan.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver?

Jag är ämneslärare i huslig ekonomi (ped.mag.) till utbildningen. Arbetar som timlärare i hemkunskap i Strandnäs skola, på Åland. Jag har även gått servitörutbildningen vid Ålands hotell- och restaurangskola och har en hushållstekniker examen från Högvalla. Mitt företag heter HS Consulting, där jag erbjuder konsulttjänster, matlagningskurser, föreläsningar etc. Kontakta mig på: harriet.strandvik@hsconsulting.ax Matintresset är stort och under några år hade jag även möjlighet att sprida matlagningsinspiration i TVprogrammet Strömsö. I 10 år arbetade jag för Marthaförbundet med olika projekt, det senaste, Operation skolmat. Det är spännande att få arbeta med mat och måltid, metoden sapere och medveten matkonsumtion är saker som engagerar mig just nu.

Senaste kommentarer

15.10, 17:59NNM = ny nordisk mat av Lotta
14.06, 15:10NNM = ny nordisk mat av Harriet
12.06, 22:36NNM = ny nordisk mat av Christian
01.06, 11:24Soja-helvetet av Harriet
25.05, 22:21Fler bra kockar, tack! av Harriet